Over ons

Persoonlijke aandacht voor de arbeidsmigranten én de agrarische bedrijven is voor ons heel belangrijk.

agrarisch uitzendbureau
seizoenarbeiders
huisvesting arbeidsmigranten
arbeidsmigranten

Job Pennings en Gina van Schagen

Eigenaren en oprichters van Job’s Bemiddeling

Job en Gina wonen en werken met veel plezier in het hart van de Duin- en Bollenstreek. Job komt uit een kwekersfamilie en heeft jarenlang een eigen (bloem)bollenkwekerij gehad. Hij weet als geen ander waar ondernemers van een agrarisch bedrijf tegengaan lopen. Zijn partner Gina heeft jarenlang gewerkt als HR-specialist bij grote corporates. Zij heeft daarnaast veel ervaring opgedaan in de uitzendbranche. In 2017 besloten zij hun krachten te bundelen en richtten zij samen hun internationale arbeidsbemiddelingsbureau voor de agrarische sector op: Job’s Bemiddeling.

Wij zijn gestart met het uitzenden van een paar werknemers. In een paar jaar tijd zijn we flink gegroeid en hebben we een groot aantal arbeidsmigranten en seizoenskrachten op onze loonlijst staan. En we groeien nog steeds. In het begin besteedden we de loonbetalingen nog uit. Sinds begin 2020 hebben we dat volledig in eigen beheer en daar zijn we best trots op.

Arbeidsbemiddeling volgens Job en Gina

Dat Job’s Bemiddeling in korte tijd zo hard is gegroeid, komt echt door onze persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. We willen de mensen die voor ons werken bij naam kennen en we vinden het belangrijk dat ze het naar hun zin hebben. Dat geldt ook voor de agrarische bedrijven waar de arbeidsmigranten aan de slag zijn. We gaan regelmatig langs bij de agrariërs om te kijken of alles naar wens verloopt. Zo kunnen we snel schakelen als er bijvoorbeeld meer mensen nodig zijn.

Job’s Bemiddeling

Huisvesting arbeidsmigranten

We willen de slechte reputatie die er nog altijd heerst rondom de huisvesting van arbeidsmigranten ontkrachten door het juist extra goed te doen. Wij hebben wat dat betreft een goede naam in de Duin- en Bollenstreek. Goede huisvesting zorgt bovendien voor gemotiveerde en productieve mensen, daar hebben alle partijen baat bij.

Dit is de mooie uitdaging bij arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling betekent voor ons zoeken naar de balans. Het is niet fijn als mensen niet aan de slag kunnen. Aan de andere kant willen we ook geen ‘nee’ verkopen aan de kweker. Wij zien het als een uitdaging om de juiste balans te vinden, zodat alle partijen tevreden zijn. Het geeft ons enorm veel voldoening als iedereen aan het werk is, de kweker blij is en alle loonbetalingen weer zijn gedaan!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Cetificeringen

NBBU_logo-1
sna-logo
snf-logo
Adres

Langevelderlaan 16
2204 BD Noordwijk

Volg ons
Telefoon

Job Pennings: 06-23 59 41 64
Administratie: 06-33 10 48 48

Heb je een compliment of klacht over de huisvesting van onze seizoenskrachten?
Of heb jij zelf een fijne woning in de regio die je wilt verhuren?

Neem dan contact met ons op!